Webdesign, Mobile Websites, CMS, e-mailing

Advertising stopt niet bij print. Ook online moet u schitteren. Het belang van internet wordt met de dag groter. Zorg er dus voor dat u digitaal uw mannetje staat.

1/ Webdesign
Een website is niet zelden de interactieve, online veriant van uw brochure. Het geeft een overzicht van uw producten of diensten. Het is dan ook van cruciaal belang dat er intuïtief kan gebladerd worden doorheen de website. Reclamebureau Visueel Advertising zorgt er steeds voor dat uw website logisch wordt opgebouwd en een eenvoudige navigatie heeft. Hoeveel u ook te vertellen heeft, we zorgen ervoor dat alles netjes overzichtelijk blijft met de nodige aandacht voor lay-out, gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. We zorgen er bovendien voor dat uw website perfect aansluit bij uw huisstijl.

2/ Mobiele websites
Meer en meer bedrijven ervaren dagelijks het enorme belang van een mobiele website; De aanstormende generaties leven met de smartphone in de hand, de anderen volgen gestaag. Binnen afzienbare tijd zullen méér websites worden bezocht via een smartphone dan via de pc, maar dan wel met een aanzienlijk kortere bezoektijd. Mobiele datacommunicatie verloopt nu eenmaal nog een stuk trager dan via een vast netwerk. 
Visueel Advertising maakt uw mobiele website die zich aanpast aan de schermformaten van de verschillende types telefoons én aan de mobiele downloadsnelheden van vandaag. We geven de triggerende, essentiële informatie die de bezoeker moet aanzetten om de website nadien uitgebreider te bezoeken vanaf de pc. 

3/ CMS
Het CMS (content management system) is de online interface dat toelaat teksten en beelden van uw website zelf aan te passen, te verwijderen of toe te voegen. Het Visueel Advertising CMS is extreem gebruiksvriendelijk en wordt steeds op maat afgeleverd.

U twijfelt er best niet aan: Visueel Advertising heeft een jarenlange expertise op het gebied van websites en webdesign in al haar vormen.
Neem vandaag nog contact met ons op en sta morgen te schitteren op internet!

Naast webdesign kun je bij Visueel Advertising ook terecht voor: logo'shuisstijlenbrandingbrochuresflyersfoldersreclamecampagnesadvertentiesbillboardsSEO, etc...