Professionals in Advertising.

Reclamebureau Visueel Advertising is een erkend reclamebureau uit KortrijkWest-Vlaanderen. Creatief, esthetisch en efficiënt. En bovenal met een nuchtere kijk op uw objectieven: Beter doen dan de rest.

We zijn professionals. Bij elk project streven we naar de balans tussen creativiteit en strategie. We willen het mooi, maar nog liever efficiënt. We willen directe respons, maar met een lange termijn visie. We willen té veel... Maar steeds met in het achterhoofd; Less is more, more is a mess (KISS).

Visueel Advertising ontwikkelt integrale communicatie en reclame. Zowel B2B als B2C. En zowel on- als offline. Ga naar 'What we do' voor een gedetailleerd overzicht van onze diensten.

Reclamebureau Visueel Advertising heeft een stevig klantenbestand opgebouwd. Klanten die weten wat ze willen: groeien! Voor de een zijn we een reclamebureau. Voor de ander een marketingbureau. Of een mediacentrale. Soms zelfs tovenaars. De trouw van onze klanten van het eerste uur en de positieve feedback bevestigen onze doelgerichte aanpak.

Ons reclamebureau werd in 1997 opgericht door Pieter Vandenbogaerde.

-

Onze referenties komen uit alle uithoeken van het land: Kortrijk, Roeselare, Izegem, Waregem, Brugge, Gent, Lokeren, Mouscron, Antwerpen, Brussel,...